Mads NordskovHej, jeg hedder Mads Nordskov, er 43 år og manden bag Passioness-bogen.

Når jeg ikke skriver bøger, skriver jeg kreative tekster for mine kunder, og hjælper dem med at blive mere synlige på nettet. Dette gør jeg i virksomhederne digitalmads.dk og Lazytoro ApS.

Jeg har arbejdet professionelt med og på nettet siden 1999, hvilket har givet mig en stor erfaring med alt fra webprogrammering og teknik til e-commerce og online marketing. Jeg har haft en del gode jobs, men har altid kæmpet med mangel på arbejdsglæde og motivation.

Min passion: at skrive

I begyndelsen af 2014 gik det op for mig, at der skulle passion til for at opnå det jeg drømte om: at vågne hver morgen og glæde mig til at komme på arbejde. Jeg var igennem en længere proces, men identificerede at min personlige passion var at sætte ord sammen. Jeg elsker at skrive, men havde aldrig skrevet professionelt.

En lang historie kort

En lang historie kort: jeg fandt ud af, at når jeg kombinerede min erfaring med online marketing med min passion for at skrive, så havde jeg et unikt produkt, som mange gerne ville købe.

Jeg sagde mit job op og kastede mig ud i livet som selvstændig for at få opfyldt min drøm. Denne frigørelse førte et skred af andre nye ting med sig. Blandt andet udnytter jeg i dag min geografiske uafhængighed til at dele min tid mellem børn og hus i Jylland og et Mads-liv i København.

Det er ikke et problemfrit liv eller en nem proces, men det er den rette proces for mig. Du kan læse meget mere om min historie i bogen.